OM BP AUTOVÆRKSTED

BP Autoværksted drives af Burhan Prekadin. Burhan er udlært hos autoriseret Mercedes-Benz, men da udfordringerne var for små, blev BP Autoværksted grundlagt tilbage i 2013.

Vi har et kæmpe netværk indenfor auto branchen. Det betyder at vi kan tilbyde alt fra originalt, OE kvalitet eller brugte reservedele. Alt sammen i fællesskab med dig.

Uddannet

Ejner Hessel – Horsens

G

Kærlighed

Til Mercedes Benz

Smilende

Selv på travle dage

Erfaren

nok til alle opgaver

Vores kunder siger

Vi er mere end stolte af vores kunder, hør deres udsagn her!

BP Autoværksted er bestemt stedet man skal tage hen. Top klasse service og kan klart anbefales til alle som vil have god service og kvalitet og ikke mindst håndværk i 1 klasse!!!!!! Professionel, hurtig og har 100% styr på tingene. Derudover er Burhan Prekadin hurtig til at svare på spørgsmål og ekstrem behagelig person der giver en fornemmelsen af at bilen og ejeren af bilen er i de bedste hænder. Så et stort 5 tal herfra.

Niels Kristiansen

Jeg har fået repareret min bil hos BP Auto og kan varmt anbefale værkstedet, Burhan holdte mig opdateret både når reservedelene kom og når han skilte de defekte dele af. der blev sendt billeder af de defekte dele og billeder af når de nye blev monteret. Det er ikke så tit at en mekaniker arbejder frem til kl 24. Jeg er fuldt tilfreds og Burhan vil være min fast fremtide mekaniker, skal sige jeg kommer helt fra København og det er detværd. Fik en besparelse på over 10.000 kr. 10 stjerner her fra.

Zakii Naqshbandi

Hvis man ønsker kærlighed til sin bil, så er det her stedet at komme. Burhan yder sublim service og der er aldrig problemer efter et besøg hos ham. Han har mange gange vist, at han er en ekstrem dygtig mekaniker, der ikke afleverer noget, som ikke er i orden. Jeg giver BP Autoværksted de bedste anbefalinger og ser meget frem til at komme igen.

Mads Ladefoged Moldrup